Maak uw huis of bedrijf inbraakveilig

Het aantal woninginbraken is de afgelopen weken flink toegenomen, na een eerdere dip vanwege de coronacrisis. Maak uw huis of bedrijf inbraakveilig, zodat inbrekers wel twee keer nadenken voordat ze uw woning proberen binnen te dringen.

Alarmsystemen
Een goede keuze als het gaat om inbraakpreventie is het nemen van een alarmsysteem. Een alarmsysteem kan een hoop voor u betekenen. Als een alarmsysteem een onregelmatigheid detecteert zoals een gebroken ruit of beweging in de woning slaat hij alarm. Dit kan hij op een aantal manieren doen, waaronder met een sirene, met een bericht naar een contactpersoon en met een signaal naar de meldkamer. Het alarm kan inbrekers afschrikken en het bericht naar de meldkamer zorgt dat er op tijd politie ingeschakeld kan worden.

Camerabeveiliging
Een andere manier om inbraak tegen te gaan is het nemen van camerabeveiliging. Camerabeveiliging werkt namelijk preventief. Als een inbreker een beveiligingscamera ziet hangen zal hij er zeer waarschijnlijk voor kiezen om het ergens anders te proberen. Een inbreker wil de kans dat hij gepakt wordt natuurlijk zo klein mogelijk houden, en camerabeveiliging vergroot deze kans. Als de inbreker ervoor kiest om alsnog naar binnen te gaan, dan heeft u altijd de camerabeelden nog waarop de dader te zien is. Camerabeveiliging is goed te combineren met een alarmsysteem. Dit maakt uw woning extra veilig.

Bruva Security kan u hierbij helpen. Wij zijn een bedrijf met ruim 25 jaar ervaring ervaring in de beveiligingsbranche.  Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.